4/11/05

No perdre el temps al WC

Hi ha aquella frase feta, per cert bastant barruera, que diu "a la feina s'ha de venir menjat, pixat i cagat".
Com s'ha posat de moda els managements, coachings, brainstormings i moltes mes collonades de models i actitus a les gestions empresarials, l'empleat nº 10432, Sr. Vicenç Fula Nítez, va tenir l'orgull moral (no econòmic) que es recompensés la seva iniciativa, senzillament posant-la en marxa. El seu treball "al lavabo, poca estona" va obtenir el 86% dels vots del comitè de valoracions d'iniciatives.
El premi, anomenat "El millor innovador" va celebrar la nit de dissabte la seva XXIV edició amb assistència de la cúpula directiva, l'alcalde de la ciutat i el bisbe de la nova catedral qui va ser encarregat d'entregar el premi.
Els empleats assistents a l'acte (tota la plantilla) van manifestar, -una vegada acabat aquest-, que el fet de ser dissabte a la nit i malgrat donguessin per tv el "Barça-Madrid" estaven satisfets i mostraven el suport als directius a seguir un any mes amb el concurs alhora tenien moltes ganes de tornar-hi a participar.

Després de 6 mesos d'intens treball i gràcies al departament d'organització, es va adaptar la idea d'en Vicenç Fula Nítez per a fer-la operativa, i aqui hi ha una imatge del resultat.


La productivitat desde leshores ha augmentat un 2% i s'ha reduit el temps mig d'utilització dels urinaris en un 12%
Les ràtios demostren una caiguda linial del temps perdut en tots els departaments en excepció dels de la 4ª planta que no han millorat com els demès, i a qui se'ls hi aplicarà un comitè de crisi amb el seu seguiment i objectiu de millora.