5/11/06

Eleccions 2006

No puc evitar fer unes petites reflexions respecte als resultats de les eleccions.

Que consti que suspendria a tots els polítics per l'egoisme que duen a sobre per conservar o assolir el poder enlloc d'estar al servei i necessitats del populacho.

Mal gastats han sigut els diners de la campanya.

1. no se com està muntat això però algo falla si guanya un partit amb certa diferència de vots i això no serveix de res. Potser abans de tot caldria revisar aquest sistema.

2. Això de que els perdedors s'alien per a governar em costa d'entendre. Diuen es per que son tots 3 d'esquerres i clar, els camins son comuns. Ai perdoneu, es que estic plorant de riure.

3. Els perdedors poden passar a guanyadors. Dit d'aquesta manera encara sona a més surrealista.

4. La majoria de vots està repartida en els 2 primers partits. La resta, son de Cal Pobret. Potser Esquerra Repúblicana despunta una mica. Permeteu-me que digui algo als que van darrera. No és res de bò. El partit popular amb una política nefasta i destructiva, aviam, no puc entendre que els que vivim a Catalunya i patim l'atac constant d'aquesta gent que només busquen liar-la ... que hi hagi algú d'entre nosaltres que els hi dongui suport. Tot i que van a menys.... què motiva a votar a qui no ens estima? D'això s'anomena sadomasoquisme en estat pur. A qui li agradi això de autofer-se mal pot provar de fuetejar-se, deixar-se mossegar per gossos agressius, anar al Bernabeu amb una senyera, etz.... pot-ser hi trobaran mes gust i plaer. D'Iniciativa per Catalunya i Verds, abans de tot, perquè s'han apoderat del nom Verds? si Verds ho hem de ser tots amb coherència, clar. O només són verds els comunistes? Tot i que han augmentat, molt de poc continua sent poc. Per acabar, una gent nova, un partit nou que juga al despiste: Ciutadans. Voldria preguntar per què no s'anomenen Ciudadanos. A més, què pretenen aquesta gent?(*) a que és bona la pregunta?

(*) Liar-la com els altres

Després es lamenta de l'increment de l'abstenció. Devant d'aquest panorama no m'estranya.

L'imatge gràfica ha estat capturada d'un altre blog, espero que no es molesti del meu atreviment de "copiar i pegar"