1/8/06

Israel, Líban i altres conflictes

No es poden treure conclusions desde aqui, tant lluny, i amb quatre ratlles a un conflicte que és etern i que cadascú creu que te la seva part de raó.

Hem decepciona però la passivitat dels que ens manen desde tot el Món(civilitzat?) per fer contribuir en fer entendre a totes les parts en conflicte que s'han de trobar camins per trencar l'espiral de violència i reconduir amb urgència aquesta situació.

Es cert que hi han molts interessos creats i tot al final és un tema de diners, de poder i de la llei del mes fort. Però es incomprensible que passin aquestes coses al segle XXI

Com al final te n'adones que no hi ha voluntat de resoldre-ho, la finalitat es que ho paguin sempre els inocents, fent mal a la gent que ha vingut al Món per viure i tirar endevant com la dels altres països del planeta però que no tindran mai aquesta sort simplement per haver nascut allà. S'els enganya per incitar a la violència i així hi hagi uns quants pocs que els hi vagi be que es vagin morint les persones i destruint el que puguin demostrant així que guanyen batalles.

No es pot generalitzar doncs sempre hi ha qui busca solucions i treballa en aquest sentit però al final, la falta d'èxit any rera any fa que dongui nota de SUSPESES i d'INCAPACITADES PER MANAR a les parts en conflicte, a la ONU i demés que ja els hi va bé aquest sidral.

La informació és poder. La gent de tot el Món està rebent les noticies a gust polític i per això la majoria es incapaç de tenir criteri i poder tenir l'oportunitat de saber el que està bé i el que no i poder decidir quins polítics els han de representar fent lo millor per a les persones i mantenir el dret a la vida de tothom. Com l'interès d'aquests es només de consevar la poltrona del poder i dels diners jo no li veig solució