9/5/07

Eleccions franceses

Cada dia trobo mes insoportable la política. Amb els anys veig cada vegada mes clar que l'objectiu real es el d'assegurar-se la poltrona i guadir del poder, de la informació privilegiada i l'enriquiment personal com també de familiars i amics
Que ningú cregui que el poble estarà emparat per qui ens mana.
Potser un primer pas d'un bon professional seria afrontar el problema de l'herència històrica de problemes no resolts i treballar com en una empresa, es a dir, que hi hagués un director general amb uns objectius ben definits enlloc d'un busto parlant manipulador de la informació i per què no dir-ho, manipulat pels poders fàctics (televisió, premsa, banca, colectius especials etz etz etz)

Comentaris sobre aquesta noia de la foto que en principi se'ns mostra fan del Sarkozy
La gent que surt en les campanyes està cuidadosament seleccionada. Jo hem pregunto... per quatre duros aniria a fer el mateix si es que tingués el perfil de sortir en aquestes fotos? per que després te n'enteris del següent: aquest home guanyador de les eleccions franceses va dir que en acabar la campanya electoral es retiraria uns dies en un monestir o similar per descansar, reflexionar i preparar la nova etapa presidencial. La realitat ha sigut una altra, doncs lo primer que ha fet i que ha vist el populatxo es descansar en un barco de luxe de 60 mts d'eslora cedit temporalment per un magnate dels negocis francessos.
Bonica manera de començar al poder
Posted by Picasa